Our location!BANDANNA LOCATION in a larger map

When


BANDANNA BANDANNA
21 oktober 2017
21:00 uur - 03:00 uur

Busdienst


Dit jaar op BANDANNA BANDANNA weer een GRATIS busdienst!

Wij bieden jullie 6 verschillende routes aan. Hieronder vind je een overzicht.
Op elke halte hangt een Bandannabord waar de bus stopt.
Wees op tijd (liefst 5 min vroeger), want de bus vertrekt stipt!

busdienst

Rules


Om het fuifgebeuren voor iedereen aangenamer te maken, is het sinds enkele jaren verboden om flyers en stickers uit te delen of meer dan 10 affiches op te hangen. Je mag uiteraard nog altijd reclame maken met voorwerpen zoals meetlatjes en condooms.

Geen 16 jaar = geen inkom! Je kan verzocht worden je identiteitskaart te tonen.

Personen met ongepast of agressief gedrag zijn niet welkom op Bandanna Bandanna, deze mensen kunnen door onze medewerkers herkend of gefilmd worden en kunnen worden vervolgd door bevoegde instanties.

Bandanna moet een feest blijven, alcohol drinken doe je met verstand.

Volgende voorwerpen zijn niet welkom op het fuifterrein:  flyers, stickers, illegale drugs, scherpe voorwerpen, glas, flessen, wapens, eigen drank, professioneel audiovisueel materiaal en alles wat het goede verloop van het evenement in gevaar kan brengen.

Kom op tijd, zo kan je langer feestvieren en vermijd je eventuele drukte. Tijdens de drukke momenten hebben we meerdere kassa’s ter beschikking om alles vlot te laten verlopen.

Bandanna Bandanna sluit zijn deuren om 3 uur stipt. Je kan de drukte op het einde best vermijden door een beetje vroeger te vertrekken. Blijven tot het laatste moment heeft geen zin.

Vergeet niet voldoende te drinken. Wissel alcohol eens af met water of frisdrank, om je dorst te lessen!

Houd bij het binnenkomen eens in het oog waar onze rodekruisstand zicht bevindt, je weet nooit wanneer je hem dringend nodig hebt!

Vergeet geen jas mee te nemen voor de terugweg. Wij houden 'm voor 1 euro een nachtje bij.

History


BANDANNA BANDANNA is een party van Scouts St. Pieter Mol, de scouts van Mol-Centrum.

De eerste editie van BANDANNA BANDANNA ging door in zaal Spellenburg te Mol in het jaar 1989. De daaropvolgende jaren ging de fuif door in de KSJ-lokalen van Mol. Wegens plaatsgebrek moesten we na enkele jaren uitwijken naar een tent aan onze oude scoutslokalen aan de Turnhoutsebaan. Hier hielden we enkele jaren een vrijpodiumavond op vrijdag en een fuifavond op zaterdag.

Toen het ook hier te klein bleek te zijn, zijn we in 1997 verhuisd naar onze vorige locatie aan de watertoren van Mol-Centrum. Daar mochten we jaarlijks meer dan 3500 fuivende jongeren ontvangen. Vorig jaar hebben we ons 28 jarig bestaan gevierd met maar liefst meer dan 4500 bezoekers en dit was dan ook ineens de laatste keer op het terrein waar Bandanna de afgelopen 10 jaar heeft plaatsgevonden! Dit jaar is het tijd voor een vierde keer op onze grotere locatie waar Bandanna alleen nog maar beter gaat worden! Wat dus begon als een bescheiden scoutsfuif is uitgegroeid tot een mega-party die elk jaar weer vele mensen een fijne partynight bezorgt.

Hopelijk wordt het dit jaar weer even geweldig!

Bandanna Bandanna

21.10.2017 Hannesblok Mol