the suit
21:00 - 23:00
BANDANNA BANDANNA
Jan Geerts, alias The Suit draait al enkele jaren mee in het Molse vatencircuit en de kleinere gezellige feestjes! Eerst onder de naam Dj Crazy Oiman, nu maakt hij de draaitafels in het Molse onveilig met zijn nette kostuums, welgekende beats en mashups waar elke fuifbeest kippenvel van krijgt!
DJ Nobels
23:00 - 00:00
Tomorrowland - MNM - Club Exo - Beachland - Marktrock
Nog maar vooraan in de 20, Nico Nobels is geen onbekende in the Belgische DJ scene. Na het winnen van de MNM start 2 DJ competitie, wat hem uiterst bekend maakte, is hij één van de DJ’s dat je in de gaten moeten houden wanneer het neer komt op originaliteit en creativiteit met muziek. Met dat in het achterhoofd, duurt het niet lang voor een jonge DJ om in clubs te spelen. Nico speelt dan ook in de grotere Belgische clubs en op een heel aantal festivals.
FRENZSHIP
00:00 - 01:00
DAYDREAM FESTIVAL - LA NUIT TROPICALE - REFLEX
Samen hebben beide leden van FRENZ meer dan 20 jaar ervaring met het draaien hoewel ze vooraan in de 20 zijn! Ze zijn dan ook al enkele jaren actief in de evenementen sector. Met ultieme allround dj-sets brengen ze steeds duizenden feestvierders in extase. Ben Luyten (Dj Uncle Benz) en Frederik van Accom (Dj Free) besloten in het voorjaar van 2009 samen te draaien, FRENZ was geboren!
DJ TOM (la barraca)
01:00 - 02:00
BANDANNNA BANDANNA - SURFPARTY
Tom (la barraca) sierde de voorbije negen jaar al onze affiche, en het is niet voor niets dat hij er weer tussen staat! In zijn kroeg La Barraca, die meestal veel te klein is voor de feestende menigte en in zijn DJ project, samen met Zoemba Digitaal heeft hij al eerder bewezen een feestje op gang te kunnen trekken! Benieuwd of hij voor de tiende keer het danspodium kan laten sneuvelen op BB'15!
Jelle B
02:00 - 03:00
Reflex - Openluchtbal - Fruitfuif
Dat we op BB u geen Tiësto of Coone voorschotelen hebt u wellicht al gemerkt. Enerzijds doen we dit omdat feesten betaalbaar moet blijven maar anderzijds willen we ook een podium bieden aan talent van onze regio! Jelle Bouwens is zo iemand! Sinds hij café L'estrade elk weekend op zijn kop zet en al menige feestjes heeft doen exploderen, vonden wij dat het tijd was voor BB! Hands up and bubblebutts high!

Bandanna Bandanna

21.10.2017 Hannesblok Mol